Pregatirea Si Constientizarea

 

       

Suport in realizarea si implementarea unui program de instruire a tuturor angajaților, contractanților si vizitatorilor, privind procesele si procedura de securitate. Realizarea unui program de pregătire si instruire a tuturor angajaților noi.

Suport in realizarea si implementarea unui program de instruire a întregului personal de securitate (agenți de paza, șefi de tura, înregistratori, șefi de obiectiv, responsabili de securitate locali ai BENEFICIARULUI) privind: strategia de securitate, dispoziții, notificări, politica si procedurile de securitate etc., pentru ca aceștia sa își poată aduce la îndeplinire sarcinile, in concordanta cu nevoile afacerii.

Suport in realizarea si menținerea unei structuri de securitate capabile si motivate.

Realizarea instruirilor pentru întreaga echipa de securitate, in concordanta cu procedurile de securitate ale BENEFICIARULUI, privind funcționarea echipamentelor de securitate;

Prin înțelegerea importantei si efectelor factorului uman in procesele de securitate se poate realiza optimizarea proceselor si a tehnologiilor pentru protecția eficienta a afacerii BNENEFICIRULUI; (Understanding the significance and effect of the human factor within a security process allows the effectiveness of systems and technologies to be maximised.)

 

Cauta

  • Evaluator_de_risc2.jpg
  • ccna.jpg
  • CPP.jpg
  • Manager_securitate.jpg
Sms Security Invent © 2015 Toate Drepturile Rezervate

Termeni Si Conditii